Кращого ніж Ложе, для сну бути не може
Loge logo

Яке саме ліжко-машинку обрати для свого малюка?

Яке саме ліжко-машинку обрати для свого малюка БМВ, Ауді, Камаро, Поліція Мерседес чи БМВ Спейс?

Мені, як менеджеру інтернет магазину, часто задають запитання, яке б Ви ліжко- машину порадили купити для дитини: БМВ, Ауді, Камаро, Поліція Мерседес чи БМВ Спейс? І продавши уже багатенько таких ліжечок та побачивши їх наживо я можу дати однозначну відповідь. Усе залежить від Ваших вподобань та смаку, але особисто для мене БМВ Спейс - це поєднання краси, витонченості та нейтральності кольорів.

Візьмемо для порівняння БМВ та БМВ Спейс різниця в ціні не суттєва 300 грн, а от різниця у зовнішньому вигляді, як на мене колосальна. Це те саме що БМВ 5 моделі та 7 моделі. Адже БМВ Спейс має більш випуклі форми, цікавіше зображення, фари у БМВ Спейс заходять на боковини і саме це додає ліжечку- машинці об’ємнішого зовнішнього вигляду. А поєднання кольорів на стільки вдале та гармонійне, що підійде до будь якого інтер’єру.

Але незважаючи на мою думку, Ви повинні розуміти одну головну деталь, ліжечко-машинку Ви купляєте для Вашого малюка і лише з ним Ви повинні узгоджувати вибір. Звичайно, як що це не сюрприз до Дня Народження!

Пам’ятайте, що здоровий та міцний сон це запорука Вашого здоров’я. А якщо сон ще приноситиме насолоду та радість, то кожен ранок в гарному настрої Вам та Вашій дитині забезпечений.

Ліжечко виготовляється з якісних та сертифікованих матеріалів. Матрац пружний та зручний. Колір матраца незалежно від моделі Ви можете обрати самостійно відповідно до потреби та вподобань. Для більшого ефекту придбайте до ліжка-машинки підсвічування фар чи боковин та накладні колеса. Тоді ваше ліжечко оживе і стане неперевершеним та надзвичайним. Не економте на радісних моментах у житті Вашої дитини, адже Ви не на один рік купуєте ліжко. І на ньому дитина не лише спатиме, а й буде частенько бавитись та хвалитись своїм друзям, яке у нього «бомбезне» ліжко та чудові батьки, які його купили. Подаруйте краплинку щастя та радості своєму малюку, адже дітки так швидко дорослішають і поринають у суворі будні!!!